Novice

Spremljajte naše novice
02. december 2019

Dobrodelna akcija: prispevajmo k nasmehom otrok

Ta december znova začenjamo tradicionalno dobrodelno akcijo, v kateri bomo poskušali pomagati otrokom.

Z majhnim darilom imate tudi vi priložnost polepšati decembrske dni otrokom iz Materinskega doma in Svetovalnice za žrtve nasilja in zlorab Maribor.

Decembra nas pogosto prevzamejo čustva in prepoznamo srečo v ljudeh, ki nas obkrožajo. Žal pa nimajo vsi takšne sreče, saj so v svetu, v katerem živimo, otroci primorani preživljati svoje dni v Materinskem domu in sprejemati pomoč, ker so žrtve nasilja in zlorab. Na srečo pa obstajajo ustanove in programi, ki opravljajo plemenito poslanstvo nudenja pomoči, ki bo tem otrokom polepšalo te čarobne decembrske dni.

Vabimo vas, da se pridružite akciji zbiranja novih igrač in šolskih potrebščin za otroke omenjenih ustanov ter v veliko skrinjo na DOBI prispevate po svojih močeh.

Dobrodelna Dobina akcija

Igrače in šolske potrebščine lahko oddate na sedežu šole DOBA, v glavni avli v prvem nadstropju, v času od 2. 12. do 19. 12. 2019, vsak delavnik.

Bi morda želeli poklon za otroke poslati po pošti? Tudi to lahko storite. Vaše igrače in šolske potrebščine pošljite na naslov: DOBA, Prešernova ulica 1, 2000 Maribor. Če želite lahko paket pošljete tudi na naše stroške (ob pošiljanju opozorite, da bo stroške pošiljanja poravnal prejemnik).

Vi podarite otrokom, DOBA podari tudi vam: vsi, ki boste prispevali darilo za otroke, boste sodelovali v žrebanju za praktične nagrade (ne pozabite torej pripisati svojih podatkov).

DOBA pa bo obdarovala tudi mamice teh otrok.

Kontaktna oseba: Nina Žugman, nina.zugman@doba.si  

 

Sodelujte v dobi dobrodelnosti in pomagajte pri ohranjanju radosti in optimizma v otroških srcih.

Družbena odgovornost in humanitarnost na Dobi >>

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli