Novice

Spremljajte naše novice
21. junij 2023

Dr. Andrej Kovačič razkriva dragoceno izkušnjo Erasmus mobilnosti v Granadi

Dr. Kovačič je učitelj predmetov Komuniciranje in nove tehnologije, Komunikacijske tehnike, Korporativno komuniciranje ter Cenovne strategije in oblikovanje cen.

Udeležil se je mednarodnega tedna »Heritage, Inclusion and Interculturality« (29. 5. do 2. 6. 2023). Osnovna tematika je bila identiteta in globalizacija v 21. stoletju v povezavi s kulturno dediščino in medsebojnim povezovanjem. Vsebine so se prekrivale s diskusijo glede globalnega vplivanja. Bistvena nit je bila izmenjava dobrih praks na področju izobraževanja kulturno različnih študentov (online in v živo).

Dr. Kovačič je ob zaključku svoje mobilnosti zapisal: »Izmenjava je bila zelo koristna tako za promocijo Fakultete DOBA,  kot tudi za izmenjavo pogledov, strokovnih mnenj in mojo osebno rast. Izmenjal sem stike z množico univerz iz Evrope in sveta. Imel sem nekaj predstavitev dela na DOBI in dve kratki predavanji  o komunikacijskih tehnikah in medijih.  Ocenjujem, da je bila udeležba na International week zelo pomembna tudi za nadaljnje izmenjave in vzpostavljanje novih stikov za skupne projekte. Zelo priporočam obisk UNI Granada in izmenjave v prihodnosti. Popolnoma drugačen pogled na mednarodno mobilnost in kulturno divezifikacijo ter povezano učenje.«

Dr. Kovačiču, sicer tudi naj učitelju v dodiplomskih programih v študijskem letu 2021/22, se zahvaljujemo za odlično zatopanje DOBA Fakultete.

Preberite več o Erasmus mobilnostih in vtisih študentov in zaposlenih na DOBA Fakulteti.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli