Novice

Spremljajte naše novice
16. marec 2018

e-PROFMAN Final Seminar v Istanbulu

Med 13.3 in 17.3. v Istanbulu poteka Final Seminar, zaključni seminar projekta e-PROFMAN z naslovom "This is beginning", na katerem sodelujejo študenti iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Turčije.

Od leta 2015 poteka ERASMUS+ projekt e-PROFMAN v sodelovanju DOBA Fakultete in Visoke škole za novinarstvo i za odnose so javnosti iz Skopja v Makedoniji ter Univerze v Istanbulu. Cilj omenjenega ERAMSUS+ projekta je razvoj online usposabljanja s področja inovativnega menedžmenta, vodenja in strateškega komuniciranja, v katerega so vključeni posamezniki iz različnih držav: Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije in Turčije.

Ta teden v Istanbulu poteka zaključni seminar Final Seminar - This is beginning za študente e-študija vključene v omejeni projekt. V toku seminarja bodo študenti predstavili svoja nova znanja in spretnosti, ki so jih razvili v času trajanja projekta in sodelovanja v različnih izobraževalnih modulih. Predstavili bodo svoje končne projekte, katere so pripravljali. Delo poteka v mešanih timih, študente pri delu usmerjajo mentorji z različnih strokovnih področij in držav, prav tako pa potekajo tudi različna vsebinska predavanja s področja komuniciranja, strateškega menedžmenta, vodenja in inovativnega menedžmenta.

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo