Novice

Spremljajte naše novice
10. maj 2022

Erasmus praksa na Finskem: grafično oblikovanje

Študent programa Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi je strokovno prakso opravljal na Finskem, kjer je nabiral znanje in izkušnje na področju grafičnega oblikovanja. Samo Temlin Kranjec je svojo prakso opravljal v turistični agenciji Nordic Travels. 

„Moje delo na Finskem se je začelo v začetku meseca decembra in je zajemalo vse od grafičnega oblikovanja, pa vse do vodenja socialnih omrežij ter fotografiranja. Ta izkušnja je bila zame nekaj povsem novega, saj se še nikoli prej nisem selil več kot 3000 kilometrov stran, in tudi ta razdalja da vsemu skupaj poseben čar.

Finska sama po sebi je zelo posebna država saj ponuja specifično kulturo in pa veliko kotičkov, ki jih je vredno obiskati.

Najbolj so me pritegnili miren način življenja domačinov in njihova preprostost. Dobil sem občutek, da so ljudje veliko bolj preprosti, kot pri nas v Sloveniji. Več kot zadovoljen sem bil tudi z zelo dobro urejenim zdravstvenim sistemom ter javnimi prevozi, ki pa jih nisem veliko koristil, saj je podjetje zagotovilo službeni avtomobil, ki mi je bil na voljo skoraj vedno. Všeč mi je bilo tudi na delovnem mestu, kajti prvič sem se preizkusil kako je delati v tujini. K dobremu počutju na delovnem mestu je prispevala tudi mentorica Alita, ki je bila prijetna oseba.”

Vas zanima več? Preberite …

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli