Novice

Spremljajte naše novice
13. maj 2021

Erasmus praksa v tujini tudi v času epidemije

Na DOBA Fakulteti se zavedamo, da je življenje v tujini neprecenljiva priložnost, ki študentom ponuja drugačen pogled na svet in razširi njihovo intelektualno obzorje. Zato spodbujamo mobilnost študentov v različnih oblikah, saj jim pridobljena znanja in izkušnje pomagajo pri nadaljnjem študiju in pri poznejši zaposlitvi.

Študentka DOBA Fakultete Violeta Grbić se je po prvi uspešni Erasmus mobilnosti odločila izvesti še eno. Tudi ta mobilnost je potekala z omejitvami zaradi epidemije COVID-19, vendar pa je študentka kljub temu odnesla bogat nabor novih znanj in izkušenj. 

Tukaj je nekaj njenih vtisov:

»Prakso sem opravljala tri do pet dni na teden. Po tednu dni uvajanja, sem sodelovala pri oblikovanju strategije razvoja, dolgoročne politike marketinga, načrtu vpeljevanja inovativnih rešitev in pregledu marketinškega plana za leto 2021. Zaradi epidemije Covid-19, je praksa potekala precej drugače, kot bi sicer. Svoje sodelavce sem spoznala na prvi dan Erasmus izobraževanja, na sedežu podjetja, v centru Prage. Uvajanje je potekalo prva dva tedna na sedežu podjetja, nato pa se je delo 'preselilo' na splet. Sestanke s potencialnimi strankami smo opravljali na sedežu podjetja, ob predstavitvi našega muzeja. Del administrativnega dela - tj. vodenje evidenc proračuna za tekoči mesec; sprejemanje telefonskih klicev v času odsotnosti zaposlenih; pošiljanje e-poštnih sporočil; iskanje potencialnih strank, - sem opravljala od doma, na osebnem računalniku.«

Vas zanima več? Preberite >>

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli