Novice

Spremljajte naše novice
01. april 2020

Erasmus+ projekt master@home nemoteno poteka

Na Dobi tudi v teh nepredvidljivih in kriznih časih študij in vsi projekti potekajo brez prekinitev in motenj. Dobin model online študija zagotavlja, da okoli 1.500 online študentov v 16 študijskih programih nemoteno študira.

20. januarja 2020 smo začeli z izvedbo online micro master programa Entrepreneurship Ecosystem and innovation strategies v okviru Erasmus+ mednarodnega projekta Master@home, v katerem udeleženci, kar 36 v sklopu DOBA Fakultete, skozi tri predmete pridobivajo in utrjujejo znanja s področja komuniciranja v mednarodnem poslovnem okolju, inovacij in inovativnih poslovnih strategij, podjetniškega uma v misli in dejanju.

Erasmus+ projekt master@home se je v teh nepredvidljivih časih že prevesil v drugo polovico izvedbe. Za 90 udeleženci programa Entrepreneurship Ecosystem and Innovative Strategies sta dva predmeta, v okviru katerih so usvojili znanja o komunikaciji v mednarodnem poslovnem okolju ter o inovacijah in inovativnih poslovnih strategijah. Delo v mednarodnih timih študentov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Turčije in Litve je velika dodana vrednost za vse vključene, ki v mednarodnem virtualnem okolju rešujejo različne izzive ter pri tem razvijajo in krepijo medkulturne kompetence, znanje tujega jezika, digitalne veščine in veščine sodelovanja navkljub vsem spremembam, sredi pandemije in potresnih sunkov.

Za Doba Fakulteto je projekt pomemben del njene strategije in politike internacionalizacije doma in curriculuma.


Erasmus master@home na DOBA Fakulteti poteka nemoteno.     DOBA Fakulteta izvaja erasmus projekt master@home.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli