Novice

Spremljajte naše novice
11. oktober 2019

Gostovanje Gorazda Kocbeka iz Oljarne Kocbek

Na DOBA Fakulteti, ki se ponaša s sodobno online izvedbo študijskih programov in mednarodno akreditiranim online študijem, s katerim širimo dostopnost in fleksibilnost izobraževanja, bomo v četrtek, 17. septembra 2019, ob 18. uri gostili Gorazda Kocbeka iz oljarne Kocbek.

Na DOBA Fakulteti gostili Gorazda Kocbeka iz Oljarne KocbekKer pri študiju namenjamo poseben poudarek praktičnemu znanju, kateremu je namenjenega kar 70 % poteka študija, bomo pri predmetu Družinsko podjetništvo gostili gospoda Gorazda Kocbeka iz družinskega podjetja Oljarna Kocbek, ki je predstavnik tretje generacije v tem podjetju.

Nosilka predmeta Družinsko podjetništvo doc. dr. Marina Letonja bo z gostom spregovorila o prenosu nasledstva med generacijami, prenosu znanja, ohranjanju konkurenčnosti in inovativnosti tega družinskega podjetja.

Spoznanja, ki jih bodo študentje pridobili skozi intervju z gostom, jim bodo koristila tako pri zaključevanju nalog pri predmetu, predvsem pa jim bodo dodatno odprla in omogočila vpogled v značilnosti delovanja družinskih podjetij.

 

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli