Novice

Spremljajte naše novice
08. marec 2024

Gostujoča predavanja na DOBA Fakulteti v mesecu marcu

Na DOBA Fakulteti dajemo velik poudarek sinergiji med teorijo in prakso, zato vzpodbujamo študente, da se aktivno vključujejo v predavanja in razvijajo kritično mišljenje. Predavanja nudijo študentom priložnost, da izluščijo ideje in inspiracijo za svoje projekte in naloge, ki pogosto presegajo teoretična izhodišča in najdejo uporabo v realnih poslovnih situacijah.

Organizirali smo serijo predavanj z gosti iz različnih področij strokovnega znanja. Izbrani strokovnjaki, ki se ponašajo z bogatimi izkušnjami, bodo z nami delili svoje vpoglede in praktične izkušnje, kar bo študentom omogočilo, da pridobijo neprecenljivo razumevanje sodobnega poslovnega sveta.


Slavica Marčeta, direktorica ADRA Hrvatska bo 12. marca ob 18.00 predavala hrvaškim študentom pri predmetu Odnosi z javnostmi in družbena odgovornost.

Govorila bo o družbeni odgovornosti na Hrvaškem, na praktičnem primeru humanitarne organizacije ADRA Hrvatska.

ADRA je globalna humanitarna organizacija, ki zagotavlja pomoč in razvoj posameznikom v več kot 118 državah sveta. ADRA spreminja svet z dejavnostmi na področju zdravja, izobraževanja, preživetja in nujnih intervencij.

Veseli nas, da smo z organizacijo ADRA podpisali tudi izjavo o sodelovanju.


Ogled videoposnetka gostujoče predavateljice Martine Raškaj, o uporabnosti platforme LinkedIn, bo v drugem tednu trajanja predmeta Strategije družbenih medijev, med 11.3. in 17.3.2024, na voljo hrvaškim študentom.

Martina Raškaj je svetovalka za CV in LinkedIn. Vse, ki si želijo boljše zaposlitve, uči, kako napisati življenjepis, se predstaviti kot idealen kandidat za delovno mesto in morda že 15 minut po oddani prijavi dobiti povabilo na razgovor. Samozaposlene, ki ponujajo storitve, uči, kako v samo 5 tednih povečati število strank preko LinkedIna, da nikoli več ne bi skrbeli zaradi njihovega pomanjkanja.

V svojem poslovanju in tudi zasebno sledi svojemu življenjskemu poslanstvu: spodbujati pozitivne spremembe!

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli