Novice

Spremljajte naše novice
27. november 2023

Gostujoča predavanja na DOBA Fakulteti v novembru in decembru 2023

V mesecu novembru in decembru se bo na DOBA Fakulteti zvrstila vrsta zanimivih gostujočih predavanj, ki bodo obogatila že tako pestre vsebine predmetov.

 

Na temo »Telesna aktivnost in zdrav življenjski slog.« bo v torek, 28.11.2023 ob 19:00 magistrskim študentom v programu Inovativni menedžment v sociali in izobraževanju, pri predmetu Merjenje in zagotavljanje kakovosti življenja, predaval gost izr. prof. dr. Borut Jug. Dr. Jug je specialist interne medicine, specialist kardiologije in vaskularne medicine, izredni profesor za interno medicino na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani ter vodja Centra za preventivno kardiologijo Kliničnega oddelka za žilne bolezni UKC Ljubljana. 
 



Pri predmetu Mednarodni marketing v magistrskih programih bo v sredo, 29.11.2023 ob 18:30, gostja mag. Aleksandra Zajc, vodja raziskav in razvoja v Mlekarni Celeia. Govorila bo o fazah procesa razvoja novega izdelka – od ideje do lansiranja na trg v Mlekarni Celeia, drugi največji mlekarni v Sloveniji. Tako bodo študentje izvedeli, kako so nastali in še nastajajo novi izdelki pod blagovnimi znamkami Zelene Doline, LCA, Oki Doki, Mythos in Desert.
 


V četrtek, 30.11.2023 na DOBA Fakulteti pričakujemo kar dve gostujoči predavanji.

Ob 19:00 bo gostujoča predavateljica Karidia Toure Zagrajšekkoordinatorka trajnostnega razvoja v NLB Skupini, predstavila temo »Kako zakonodaja vpliva na družbeno odgovornost in trajnostni razvoj v podjetju« študentom iz Hrvaške  pri predmetu Odnosi z javnostmi in družbena odgovornost. Karidia je izkušena strokovnjakinja, certificirana strateginja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj (DOTR), članica Odbora za trajnostno financiranje pri Združenju bank Slovenije, sodelavka Inštituta za razvoj družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja IRDO, članica žirije Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS,  ter članica Slovenskega društva za odnose z javnostmi.

 


 

Ob 20:30 bodo študentje pri predmetu Odnosi z mediji prisluhnili webinarju gostujočega predavatelja na temo »Upravljanje z odnosi z mediji v SURS«. Predaval bo Martin Bajželj, vodja Sektorja za objavljanje in komuniciranje na Statističnem uradu Republike Slovenije (SURS).

 


 

Matjaž Robinšak, partner v raziskovalni hiši Valicon, bo predstavil praktičen primer raziskave nakupnega vedenja. Webinar se bo zgodil v petek, 1.12.2023 ob 20:00 pri predmetu Marketing in Uvod v marketing.

 


 

Kar dve gostujoči predavanji se bosta na DOBA Fakulteti zvrstili v četrtek, 7.12.2023.

Pri predmetu Nevromarketing bo ob 19:00 gostja Barbara Priselac, vodja projektov v podjetju Nevro M, ki bo študentom predstavila orodja in tehnike nevromarketinških raziskav. 


 

Maja Kalan, vodja korporativnega komuniciranja, Ljubljanske mlekarne, d.o.o. bo ob 19:00 gostovala pri predmetu Odnosi z mediji, s predavanjem »Upravljanje odnosov z mediji v Ljubljanskih mlekarnah«.

 


 

Gostujoče webinarje na DOBA Fakulteti zaključujemo v četrtek, 14. 12. 2023 ob 20:00 pri predmetu Marketing in Uvod v marketing. Živa Deu, vodja digitalne strategije v strateški poslovni enoti namazi v podjetju Atlantic Grupa, ki skrbi za celovito digitalno prisotnost na 18 trgih, bo govorila o učinkovitih strategijah digitalnega marketinga v praksi za blagovno znamko Argeta.

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli