Novice

Spremljajte naše novice
19. april 2024

Gostujoče predavanje direktorice marketinga v Tušu

Gospa Danijela Lakičevič, direktorica marketinga v Tušu, bo sodelovala v pogovoru z viš. pred. mag. Natalie Cvikl Postružnik.

Webinar bo dostopen on-line študentom pri predmetu Odnosi z javnostmi in družbena odgovornost v ponedeljek, 22.4.2024 ob 19.00. Govorili bosta o odnosih z javnostmi in o družbeni odgovornosti ter od dobrih praksah vsem poznane trgovske verige Tuš, na tem področju.

S podjetjem Engrotuš d.o.o. je DOBA Fakulteta podpisala tudi izjavo o sodelovanju, na kar smo izjemno ponosni, saj s tem dokazujemo, da študentom tekom študija vedno znova nudimo tesen stik s prakso.

Direktorica marketinga v Tušu, gospa Danijela Lakičevič se nam je predstavila: »Moje izkušnje v svetu podjetništva so se začele v podjetju Tuš, kjer sem s svojo vztrajnostjo in predanostjo gradila svojo kariero od oddelka nabave do vodenja marketinga drogerij, nato pa napredovala v vlogo vodje, direktorice prodajnega področja.

V ospredju mojega delovanja je stalno iskanje novih znanj in ustvarjalnih pristopov. Kljub temu da sem se odločno podala v neznano, sem ostala zvesta preverjenim praksam, ki so me pripeljale do uspeha.

Danes, s preko dvajsetimi leti izkušenj v maloprodaji, kot vodja marketinga stopam na pot kreativnosti in inovacij. S svojim vodenjem 15-članske ekipe se osredotočam na razvoj trženjskih strategij, tržno komuniciranje, pripravo komunikacijskih kampanj, razvoj spletnih tržno-komunikacijskih elementov ter strateško usmerjanje medijev, korporativno komuniciranje, skrb za dobrodelne projekte ter učinkovito upravljanje proračuna. To predstavlja jedro mojega dela v današnjem poslovnem okolju.«

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli