Novice

Spremljajte naše novice
23. marec 2023

Gostujoče predavanje dr. Janeka Muska

V okviru predmeta Psihologija osebnosti, motivacija in emocije bo v dodiplomskem programu Uporabna psihologija potekalo gostujoče predavanje priznanega psihologa dr. Muska, zaslužnega profesorja za občo psihologijo Oddelka za psihologijo Filozofske fakultete v Ljubljani. Dr. Musek preučuje in raziskuje številna tematska področja obče psihologije, od psihologije osebnosti, teorije osebnosti in osebnostnega razvoja, diferencialne psihologije, kognitivne psihologije, … Je avtor več kot 500 bibliografskih enot ter 45 knjig.

Prof. Musek bo v okviru webinarja pojasnil koncept, definicije in strukturo osebnosti ter kratko zgodovino preučevanja osebnosti. Prav tako bo predstavil osnove dinamike in razvoja osebnosti ter ocenjevanja in merjenja osebnosti.

DOBA Fakulteta v izvajanje predmetov v vse študijske programe redno vključuje gostujoče predavatelje. Gostujoči predavatelji nadgradijo pedagoški proces posameznega predmeta z aktualnimi tematikami in strokovnimi mnenji ter vključujejo študente v razprave, ki dodatno pripomorejo k prenosu dobrih praks v obeh smereh.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli