Novice

Študentje doktorskega programa Inovacije in trajnostno poslovanje v digitalni družbi bodo imeli izjemno priložnost, saj bo z gostujočim webinarjem gostila dr. Vasilisa Sazonov.
21. februar 2022

Gostujoče predavanje: Izbrani primeri iz farmacevtske industrije


Študenti doktorskega programa Inovacije in trajnostno poslovanje v digitalni družbi bodo imeli izjemno priložnost, saj bodo prisotni na webinarju, ki ga bo gostila dr. Vasilisa Sazonov. Je vodja globalnega oddelka za politiko dostopa in bolezni pri podjetju Novartis Pharma.

Na predavanju bo, s primeri s področij odkrivanja, raziskovanja, zakonske ureditve, proizvodnje in poslovanja, predstavila delovanje svetovnega farmacevtskega podjetja v času hitrih tehnoloških sprememb in globalizacije. Predavanje bo izvedla v sklopu predmeta Technological Change, Globalisation and Society, ki ga izvajata dr. Rasto Ovin in dr. Mario Spremić.

Dr. Vasilisa Sazonov se je honorarju za predavanje odrekla v korist Društva Spominčica, katerega primarni namen in cilj je zagotavljanje strokovne in učinkovite pomoči osebam z demenco, njihovim svojcem ter skrbnikom. Donaciji se je pridružila tudi DOBA Fakulteta.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli