Novice

Spremljajte naše novice
20. april 2020

Gostujoče predavanje neodvisne raziskovalke trendov Els Dragt iz Nizozemske

Na DOBA Fakulteti, ki se ponaša s sodobno online izvedbo študijskih programov in mednarodno akreditiranim online študijem, s katerim širimo dostopnost in fleksibilnost izobraževanja, krepimo uporabnost znanj tako, da v predmete vključujemo gostujoče predavatelje iz prakse.

V sredo, 22. aprila, bomo tako pri predmetu Poslovna prognostika in strategija trajnostnega razvoja v programu Marketing in prodaja gostili neodvisno raziskovalko trendov Els Dragt iz Nizozemske, ki bo študentom predstavila raziskovanje trendov kot močno metodo za odkrivanje sprememb v zgodnji fazi. Predstavitev jim bo omogočila zakulisni pogled na raziskave trendov in v njih prebudila notranjega opazovalca trendov. Z uporabo te metode bodo v treh korakih sami znali prepoznati znake sprememb, razumeti, kaj ti trendi pomenijo, in jih bodo lahko uporabili za osebni ali organizacijski izziv.

Gostujoče predavanje Els Dragt na DOBA Fakulteti.O predavateljici

Els je neodvisna raziskovalka trendov, predavateljica in avtorica z več kot 18-letnimi izkušnjami. Rada demistificira proces raziskovanja trendov in pomaga ljudem, skupinam in organizacijam, kako sami raziskovati trende. Els je magistrirala iz komunikacijskih študij na Univerzi Twente na Nizozemskem. Delala je na več raziskovalnih agencijah in raziskovala prihodnosti za številne stranke. Od neprofitnih do komercialnih, kot so Viacom, NIKE, ABN AMRO Bank, Manchester City Football Group in nizozemsko ministrstvo za splošne zadeve. Els je objavljena avtorica, njena zadnja knjiga je  'Kako raziskati trende' (BIS Publishers). Kot gostujoča predavateljica deli svoje strokovno znanje s študenti in učitelji po vsem svetu.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli