Novice

Spremljajte naše novice
06. oktober 2020

Gostujoče predavanje pri predmetu Finance

Na DOBA Fakulteti, ki se ponaša s sodobno online izvedbo študijskih programov in mednarodno akreditiranim online študijem, s katerim širimo dostopnost in fleksibilnost izobraževanja, bomo v novem študijskem letu pri predmetu Finance krepili uporabnost znanj s prvim gostujočim predavanjem.

V novem študijskem letu bodo študenti DOBA Fakultete v sklopu predmeta Finance imeli možnost sodelovati na prvem gostujočem predavanju. Naš gost bo gospod Hrvoje Špalj, direktor prodaje v Privredni bank Zagreb d.d., ki bo predstavil rizične storitve banke in postopek, ki se uporablja, ko podjetje najema kredit, garancijo ali neko drugo storitev banke. Tako bo predstavil vrste bančnih storitev, ki jih podjetja uporabljajo pri vsakodnevnem poslovanju ter vse, kar uporabnik mora zadovoljiti, da bi ga banka spremljala v daljnem poslovanju.

Tema predavanja bo: Upravljanje z likvidnostjo podjetja z uporabo internih in eksternih virov – Podpora banke v vsakodnevnem poslovanju podjetja

O predavatelju

Gostujoč predavatelj na DOBA FakultetiHrvoje Špalj opravlja funkcijo direktorja prodaje v Privredni banki Zagreb d.d. (del Intesa skupine Sanpaolo Group)
Kariero je začel leta 2004 na področju kartičnega poslovanja pri PBZ American Express d.o.o. Leta 2007 je začel delati na banki na poslih specialnih financiranj – aranžiranja velikih in kompleksnih transakcij potem sindiciranih kreditov, na Bank to Bank kreditih, Project finance, Forfeiting ter na ostalih oblikah strukturiranega financiranja. Opravlja naloge višjega menedžerja za odnose s strankami na poslih z največjimi podjetji in z institucionalnimi strankami (Large Corporate), od leta 2013 pa opravlja funkcijo direktorja prodaje. V karieri je bil zadolžen za vodenje številnih portfeljev strank, od katerih izstopa dolgoletno delo vodenja strateških industrij, kot so infrastruktura, promet, energetika, gradbeništvo ter na koncu centralna vlada (Central Government).  

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli