Novice

Spremljajte naše novice
19. maj 2021

Gostujoči predavanji o spletni analitiki in pametnih vaseh

Vključevanje gostujočih predavateljev v izvajanje predmetov je na naši fakulteti stalnica. V sodelovanju z njimi nadgrajujemo pedagoški proces z aktualnimi tematikami in strokovnimi mnenji ter vključujemo študente v razprave, ki dodatno pripomorejo k prenosu dobrih praks v obeh smereh.

V magistrskih programih bosta v prihodnjih tednih študente razveselili gostujoči predavateljici. V sredo, 19. maja, se bodo pri predmetu Spletni marketing študenti programa Marketing in prodaja srečali z gostjo Milo Aldo iz podjetja Databox, ki jim bo približala spletno analitiko ter dobre prakse.

V naslednjem tednu v četrtek, 27. maja, pa bo študentom programa Menedžment pametnih mest mag. Violeta Bulc, bivša EU komisarka za promet, predstavila pametno vas kot temelj uravnoteženega razvoja. Na predavanju si bodo študenti pogledali razvoj koncepta pametne vasi: zakaj, kako, kaj. Osvetlili bodo izjemen pomen razvitega podeželja, ob ohranjanju lastne identitete. Dotaknili se bodo vpliva digitalizacije, razogličenja, energetike in socialnih storitev.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli