Novice

Spremljajte naše novice
20. september 2023

Horizon projekt Ecosys4you: Številne priložnosti za študente

Horizon Projekt Ecosys4you bo prinesel nove in zanimive priložnosti za študente, ki se želijo potopiti v svet podjetništva.

Gre za skupen razvoj novega predmeta z naslovom 'Entrepreneurial Mind in Action', ki bo zagotovo pritegnil pozornost tistih, ki si želijo izstopati in se naučiti več o podjetništvu. Zasnovan bo na najboljših praksah in izkušnjah iz treh podjetniških start-up ekosistemov v  Porurju (Nemčija), Varni (Bolgarija) in v Sloveniji. Predmet bo uvod v mentoriranje in opravljanje prakse v startupih v tujini. Organiziran bo tudi Hackathon v Nemčiji, na katerem bodo študenti reševali izzive start-upov.

O vsem tem smo se pogovarjali in postavili smernice za nadaljnje sodelovanje na kick-off sestanku Horizon projekta Ecosys4you v Znanstvenem parku Gelsenkirchen, ki ga je organizirala Univerza uporabnih znanosti (Westfaelische Hochschule v Gelsenkirchnu, Nemčija) od 13. do 15. septembra. Na sestanku so sodelovali predstavniki partnerskih institucij iz Nemčije, Bolgarije in Slovenije.

Z veseljem ustvarjamo inovativne vsebine, ki so dodana vrednost za študente DOBA Fakultete.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli