Novice

Spremljajte naše novice
08. marec 2018

Izberite kakovosten e-študij s primerno ceno

Odločitev za študij in za nadaljevanje izobraževanja je težka odločitev, ob obilici ponudbe se premalokrat vprašamo, kaj vpliva na kakovost posamezne izobraževalne ustanove.

Osnovne informacije o vsaki ustanovi dobite na spletnih straneh šole in na družbenih omrežjih. Vzemite si čas, primerjajte različne programe s svojimi cilji in ambicijami, primerjajte prednosti, ki jih ponujajo, povprašajte diplomante ali študente o njihovih izkušnjah, o skrbi za študente, da ti niso le številke, o opravljanju izpitov ... Pozanimajte se o metodah dela, mednarodnih akreditacijah, o uspehih, ki jih sicer dosegajo na ustanovi in ali nam lahko nudijo še kaj več - brezplačno učenje, brezplačna literatura, svetovalne razgovore, okrogle mize, gostujoče profesorje, delavnice za kariero …

Po temeljiti proučitvi obvezno zahtevajte individualen razgovor s strokovnjakom ustanove.

Naj vas ne zavede reklama, nizka cena ali razni popusti ki smo jim priča zadnje čase v Sloveniji. Ob vsem spoštovanju varčevanja in pomena naložbe v šolanje, je treba vendarle vedeti, da kakovost stane. Izobraževalni programi niso kot  izdelki  v trgovinah v Mercatorju, Sparu, Lidlu …, kot se govori, da je možno nižati s stiskanjem cen dobaviteljem. Kakovostna izvedba na visokošolski ustanovi je povezana z dobrim osebnim svetovanjem, odličnimi učitelji, odlično izvedbo, s stalnim  spremljanjem in motiviranjem študentov za uspešnost na izpitih, za napredovanje v višje letnike in za visok odstotek diplomiranja ter za vse stvari, ki so vezane na kakovost.

Vložek v izobraževanje je visok, če želimo za svoj denar, vložen v online študij, dobiti kar največ, se za vpis vsekakor ne odločamo prehitro ali na pamet in samo na osnovi cene študija.

Vaša pričakovanja in kakovost naj bodo na prvem mestu.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli