Novice

Spremljajte naše novice
05. april 2023

Kam nas bo zapeljala mobilnost v prihodnosti?

Študenti magistrskega programa Menedžment pametnih mest bodo pri predmetu Sistemi pametne in trajnostne mobilnosti, kjer je nosilec predmeta, doc. dr. Matej Grošelj, izmenjali znanja in izkušnje z dvema gostujočima predavateljema iz prakse.

Najprej so se študenti pogovarjali z g. Miho Valentinčičem, svetovalcem uprave v podjetju Avant car. Srečanje je bilo namenjeno priložnostnim in izzivom prehoda na trajnostno in multimodalno mobilnost v majhnih in srednje velikih mestih.

Študente pa v nadaljevanju čaka še gostujoče predavanje z g. Milošem Milačem, novinarjem in urednikom mobilnosti na časniku Finance, ki tudi že sam vrsto let uporablja električno mobilnost in živi v samooskrbnem okolju.

Predavanje bo zajelo dolgoletne izkušnje avtorja z mobilnostjo, pri čemer se bo dotaknil tudi verige ogljičnega odtisa in izzivov ter pričakovanj glede razvoja v prihodnje.  

 


Na DOBA Fakulteti se študenti v okviru študija srečujejo z gosti iz prakse in tako poglabljajo znanja, jih povezujejo s prakso ter širijo obzorja.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli