Novice

Spremljajte naše novice
24. maj 2023

Magistrski študenti diskutirajo s strokovnjaki iz prakse o trajnostnem razvoju, krožnem in regenerativnem gospodarstvu ter pametnih mestih

Študenti vseh magistrskih programov se bodo v tem tednu srečali pri predmetu Ekonomski, okoljski in družbeni trajnostni razvoj in glokalizacija s strokovnjaki iz prakse. Gostje bodo: mag. Martina Puc (trajnostni razvoj v lekarništvu),  Barbara Bulc  (socialna inovatorka) ter doc. dr. Aidan Cerar (urbanizem in pametna mesta).

Dogodek bo potekal online in bo v obliki prostega pogovora, namenjenega neformalni odprti izmenjavi s študenti. Mag. Nejc Kugler in mag. Violeta Bulc bosta moderirala pogovor, pri čemer bodo imeli študentje priložnost postavljati vprašanja in deliti svoje misli o današnjem svetu. Srečanje bo potekalo v angleškem jeziku in skupaj s študenti iz Hrvaške.

Namen dogodka je zagotoviti praktične strokovne informacije o trajnostnem razvoju, vodenju in pametnih mestih ter spodbuditi interakcijo med gosti in študenti. Prepričani smo, da bodo študenti od dogodka odnesli veliko uporabnih informacij in vpogledov, ki jim bodo v pomoč pri njihovem študiju in delu.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli