Novice

Spremljajte naše novice
24. januar 2018

Magistrski študenti so naredili naslednji korak k izboljšanju timskega sodelovanja

V magistrskem online študiju že leta namenjamo pozornost k razvoju in izboljšanju timskega dela. Naslednji korak smo naredili letos s pilotnim projektom Talenti.

Na DOBA Fakulteti poteka pilotni projekt Talenti, ki omogoča študentom online študija spoznati svoje prednosti, vrline, s pomočjo katerih lahko izboljšajo svoje timsko sodelovanje v študiju, pa tudi v službi in doma.

V pilotnem projektu sodeluje 13 magistrskih študentov vseh programov, ki so se udeležili testiranja po Gallup metodologiji Clifton Strenths Finder v sodelovanju s podjetjem Ujemi znanje. Študenti so že prejeli svoje rezultate petih najboljših vrlin oz. talentov, v sredo, 24.1., pa se bodo srečali še na delavnici Talentov. Na delavnici se bodo podrobneje seznanili z metodologijo, spoznali svoje talente ter se naučili, kako jih uporabljati in kako jih nadalje razvijati v odlike. V timskih diskusijah se bodo člani timov med seboj bolje spoznali in pripravili na timsko sodelovanje pri predmetih.

DOBA Fakulteta verjame v razvoj prednosti svojih študentov in kakovostno timsko delo. Zato želi s pilotnim projektom razvoja talentov preveriti možnost uvedbe prepoznavanja in nadaljnjega razvoja talentov v študiju.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli