Novice

Spremljajte naše novice
08. maj 2020

Maja kar tri gostujoča predavanja v magistrskih programih

Na DOBA Fakulteti, ki jo odlikujeta kar dve mednarodni akreditaciji online študija, bomo maja gostili tri predavatelje iz prakse.

Gostujoča predavanja v magistrskih programih.Najprej bo na vrsti gostujoče predavanje pri predmetu Merjenje in zagotavljanje kakovosti življenja. Gostili bomo predavatelja dr. Boruta Juga, ki je izredni profesor za interno medicino na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani ter vodja Centra za preventivno kardiologijo Kliničnega oddelka za žilne bolezni UKC Ljubljana. Študentom bo predstavil pomen redne telesne vadbe kot enega ključnih vidikov zdravega življenjskega sloga. Študenti bodo nato med trajanjem predmeta izvedli eksperiment in dnevno izvajali telesno aktivnost ter spremljali podatke o spremembah počutja oz. vpliv na njihovo kakovost življenja.

Gostujoče predavanje na DOBA Fakulteti.Nato bomo gostili pri predmetu Pozitivna psihologija za sodobno poslovanje kar dve predavateljici, ki se ukvarjata z delovno srečo. Maja Lončar in Petra Božič Blagajac iz Palete znanj sta prvi mednarodno certificirani menedžerki delovne sreče v Sloveniji. Imata več kot 20 let izkušenj na področju komuniciranja, marketinga ter upravljanja rasti in razvoja ljudi ter organizacij. V okviru predavanja bosta predavateljici predstavili tudi nekatere konkretne ukrepe in aktivnosti za razvijanje delovne sreče v organizacijah.

Maja Bogataj Jančič, gostujoča predavateljica.V zadnjem tednu maja pa bodo študenti pri predmetu Menedžment e-izobraževanja odkrivali avtorsko pravo v e-izobraževanju. Svoje znanje in izkušnje bo na gostujočem predavanju delila dr. Maja Bogataj Jančič, ki je ustanoviteljica in vodja Inštituta za intelektualno lastnino (www.ipi.si), zasebne raziskovalne in svetovalne institucije. Je tudi avtorica številnih člankov s področja intelektualne lastnine in soavtorica več knjig s področja interneta in prava intelektualne lastnine. 

        

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli