Novice

Spremljajte naše novice
02. avgust 2021

Mediana: DOBA Fakulteta bo tudi v tem študijskem letu prva izbira

Mediana je drugo leto zapored v mesecu juniju naredila raziskavo med zaposlenimi, starimi med 25-45 let o formalnem izobraževanju.

Rezultati raziskave so dokaz, da se zaposleni zavedate, da bodo v tem času, bolj kot kadarkoli prej, iskala, obdržala in nagrajevala tiste zaposlene, ki bodo razpolagali z najaktualnejšimi znanji in da je online študij eden od ključnih razlogov pri odločanju za študij. 

Povzetki iz raziskave »Percepcija formalnega izobraževanja«, Mediana, junij 2021, N=479

  1. DOBA Fakulteta je med zaposlenimi, starimi od 25 do 45 let, prva izbira med ponudniki formalnega izobraževanja.
  2. DOBA Fakulteta je najbolj prepoznavna fakulteta med zaposlenimi starimi od 25 do 45 let (spontani priklic)
  3. Največ zaposlenih, starih od 25 do 45 let, ki razmišljajo o nadaljevanju študija, bi za študij izbralo DOBA Fakulteto.
  4. 65,4 % zaposlenih, starih med 25 in 45 leti, meni, da je formalno izobraževanje dobra priložnost za osebno rast in razvoj.
  5. Več kot dve tretjini zaposlenih, starih med 25 in 45 leti meni, da jim študij na daljavo ponuja večjo fleksibilnost in je zanj posledično bolj privlačen.
  6. Možnost online študija je med zaposlenimi, starimi od 25 do 45 let, drugi najpomembnejši razlog pri odločanju za nadaljevanje študija.
  7. Tri četrtine zaposlenih, starih med 25 in 45 let med najpomembnejšimi razlogi pri odločanju za nadaljevanje študija navaja: aktualni programi, sodobnost izvedbe in možnost online študija.
  8. Menedžment, psihologija in marketing ter oglaševanje so tista znanja, ki so med zaposlenimi, starimi med 25 in 45 let, najbolj zaželena.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli