Novice

Spremljajte naše novice
23. december 2022

Mednarodni projekti na DOBA Fakulteti: Leaders of the green economy

Z novembrom smo na DOBA Fakulteti začeli aktivnosti na mednarodnem Erasmus+ projektu Leaders of the green economy, s fokusom na področju krožnega gospodarstva. Pod vodstvom naših partnerjev iz University American College Skopje (UACS) iz RS Makedonije in v sodelovanju s partnerji iz Bolgarije (University of Ruse Angel Kanchev) in Hrvaške (Sveučilište u Rijeci) se bomo osredotočili na krepitev veščin krožnega gospodarstva med študenti, ki so bile poudarjene kot nekatere najpomembnejših veščin, ki bodo potrebne v prihodnosti v boju proti podnebnim spremembam, zagotavljanju trajnosti in varovanju okolja.

Za študente bomo organizirali dva Boot campa in online predavanja, v katerih bomo uporabili študijske materiale, povezane s krožnim gospodarstvom. Gradiva v digitalni obliki bodo na voljo kot odprti izobraževalni viri (OER) v digitalnem repozitoriju, kar zagotavlja izpolnjevanje sprememb, povezanih z digitalizacijo in spodbujanjem novih in inovativnih praks poučevanja in učenja.

Projekt bo okrepil tudi kompetence visokošolskih učiteljev za razvoj in uporabo digitalnih virov OER pri njihovem delu. Tako bo prispeval k digitalizaciji visokošolskih zavodov. Prav tako bo spodbudil razvoj univerzitetnega okolja na poslovnih šolah, kjer se raziskuje koncept krožnega gospodarstva.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli