Novice

Spremljajte naše novice
15. oktober 2020

Na DOBA Fakulteti študij poteka nemoteno

Več kot 1.200 online študentov v devetih dodiplomskih, magistrskih in doktorskih programih DOBA Fakultete študira nemoteno, po mednarodno akreditiranem modelu online študija.

Ključ do uspeha pri študiju je podpora, zato za nemoten potek pedagoških in strokovnih procesov tekom študija še naprej skrbijo učitelji, online mentorji, strokovni sodelavci DOBE in tehnična podpora, ki so za študente dosegljivi v virtualnem učnem prostoru vsak dan.

Online študij na DOBI ponuja študentu več kot le posnetke predavanj. Na DOBI izvajamo programe v celoti online, brez fizičnega kontakta med študentom in profesorjem, online študij poteka v virtualnem okolju, ki omogoča komunikacijo med študenti, profesorji in online mentorji. Tako v virtualnem okolju študentje dostopajo do gradiv, študijskih aktivnosti in nalog, do komunikacijskih orodij.

Preberite osebne izkušnje online študentov DOBA Fakultete >>

Izvajanje ostalih izobraževalnih programov na Dobi po sklepu ministrice za izobraževanje, znanost in šport zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenje COVID19 poteka: 

Višja strokovna šola DOBA - Študijski proces za študente v šestih online študijskih programih poteka nemoteno. Študenti, ki študirajo v redni, izredni ali kombinirani obliki študija, bodo začasno preusmerjeni v online študij.

Jezikovni center DOBA - Jezikovni programi se bodo začasno izvajali online. 

Središče za samostojno učenje, Borza znanja in Univerza za tretje življenjsko obdobje - Središče za samostojno učenje, Borza znanja in Univerza za tretje življenjsko obdobje so do preklica zaprti. Načrtovana delavnica Kaligrafija, ki bi morala biti v sredo, 22. oktobra, je odpovedana. Nov termin bo objavljen naknadno. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli