Novice

Spremljajte naše novice
08. december 2020

Nagovor dekana in direktorice DOBA Fakultete diplomantom generacije 2020

Najpomembnejši dogodek vsakega študenta je diplomiranje. To je trenutek ponosa, sreče in veselja vseh – študenta, njegovih bližnjih in seveda fakultete, profesorjev in online mentorjev.

Letos je na DOBA Fakulteti diplomirala trinajsta generacija diplomantov dodiplomskih programov in deseta generacija diplomantov magistrskih programov. Podelili bomo kar 346 diplom diplomantom iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Iskrene čestitke vsem.

Žal se zaradi epidemije COVID-19 ne moremo z diplomanti srečati na svečanosti ob podelitvi diplom. Diplomsko listino in prilogo k diplomi jim bomo tako poslali po pošti v tem mesecu. Ne glede na situacijo smo na DOBA Fakulteti poskrbeli, da bo izročitev diplome izvedena na čim bolj svečan način, in sicer:

  • Z video nagovorom dekana DOBA Fakultete prof. dr. Rasta Ovina in direktorice DOBA Fakultete Jasne Dominko Baloh.
  • Kuverta, v kateri bodo diplomanti prejeli diplomsko listino, je izdelana iz okolju prijaznih materialov in 100% biorazgradljiva.
  • Na kuverti bodo našli besedilo himne DOBA Fakultete, avtorja Toneta Partljiča, pisatelja in dramatika iz Maribora. Melodijo za himno je pripravil glasbeni pedagog in znameniti dirigent, gospod Simon Robinson. Melodiji lahko prisluhnite v ozadju video nagovorov.

ziva clanek  direktorica nagovor

Vsem diplomantom DOBA Fakultete želimo, da jim ta dan, ko bodo prejeli diplomo, ostane v lepem spominu. Veseli bomo, če bodo ta trenutek delili tudi z nami in nam poslali kakšno fotografijo.

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli