Novice

Spremljajte naše novice
10. februar 2021

Naj diplomanti in magistri DOBA Fakultete v 2020

V letu 2020 je na DOBA Fakulteti diplomiralo 285 diplomantov in 60 magistrov. Tudi tokrat smo nagradili najboljše med njimi.

Nagrado za najuspešnejšega diplomanta v dodiplomskih študijskih programih v letu 2020 je prejela Ivana Radan, diplomantka programa Poslovanje in upravljanje v turizmu, ki si je pridobila strokovni naslov diplomantka poslovanja in upravljanja v turizmu. V času študija se je uspešno spoprijemala z zahtevanimi študijskimi obveznostmi in je dosegla povprečno oceno 9,6.

Nagrado za najuspešnejšega diplomanta v magistrskih programih je prejel Andrej Butala, diplomant magistrskega programa Mednarodno poslovanje, ki si je pridobil strokovni naslov magister poslovnih ved. V času študija je dosegel povprečno oceno 9,8, kar dokazuje njegovo prizadevnost in odličnost pri opravljanju študijskih obveznosti.

Na DOBA Fakulteti s ciljem spodbujanja kakovostne strokovne in raziskovalne dejavnosti študentov izbiramo tudi najboljše magistrske naloge. V letu 2020 se je v izbor uvrstilo 9 magistrskih nalog, ocenjenih z 10. Tričlanska komisija je med njimi izbrala najboljšo, in sicer je nagrado za najboljšo magistrsko nalogo s potencialom inovacije v letu 2020 prejel magister Danilo Kovačič, za nalogo z naslovom Načini uporabe »blockchain« tehnologije v decentralizirani oskrbi z električno energijo iz obnovljivih virov. Analiza primera Slovenije, ki jo je pripravil pod mentorstvom doc. dr. Tomislav Rozman.

Iskreno čestitamo in želimo še veliko uspeha na nadaljnji poti.
 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli