Novice

Spremljajte naše novice
20. april 2018

Najboljšo predstavitev za LIDL je pripravila študentka Nina Breskvar Ogorevc

V okviru predmeta Menedžment dogodkov so študenti online študija za podjetje Lidl Slovenija pripravili predlog predstavitve na letošnjem SOF-u, ki je potekal 12. in 13. aprila. Nosilka predmeta je mag. Natalie C. Postružnik.

Potek projekta

Na osnovi briefa in budgeta, ki so ga pripravili v podjetju Lidl Slovenija so študentje e-študija skozi pitchanje podali idejo, pripravili načrt dogodka, s scenarijem in scenosledom ter vsemi drugimi elementi načrta dogodka, in ga tudi finančno prikazali v podrobnosti. Zmagovalni koncept je podjetje Lidl Slovenija v resnici tudi izpeljalo na letošnjem SOF-u.

Komisija v sestavi: predstavniki podjetja Lidl Slovenija in nosilka predmeta, so izmed vseh predstavitev izbrali najboljšo. Zmagovalno delo je pripravila študentka dodiplomskega programa e-štuija Poslovanje gospa Nine Breskvar Ogorevec.

Kot je zapisala komisija:

»Kot zmagovalno delo smo izbrali delo Nine Breskvar Ogorevec, saj je naloga v celoti izvedljiva. Všeč nam je ideja s testiranjem izdelkov ter poudarek na povezanosti kupcev. Z veseljem bomo tak nastop tudi izpeljali.«

Študentka je bila nagrajena (ob odlični oceni pri predmetu) še s kotizacijo za udeležbo na letošnjem SOF-u.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli