Novice

Mobilnost osebja
12. marec 2018

Obisk univerze v Sevilli

Visokošolski učitelj DOBA Fakultete, doc. dr. Marko Divjak, je med 20. in 23. februarjem 2018 v okviru programa mobilnosti osebja ERASMUS+ obiskal Univerzo v Sevilli.

Visokošolski učitelj DOBA Fakultete, doc. dr. Marko DivjakDr. Divjak si je ogledal Fakulteto za psihologijo in se srečal s profesorico razvojne in pedagoške psihologije ter prodekanko za mednarodno sodelovanje na fakulteti. Pogovarjala sta se predvsem o možnostih prihodnjega sodelovanja, tako pri pedagoškem kot raziskovalnem delu. Obiskal je tudi Mednarodni center Univerze v Sevilli, kjer se je seznanil z aktivnostmi in delovanjem na področju mobilnosti študentov, osebja in visokošolskih učiteljev. Na koncu kratkega obiska se je udeležil še projektnega sestanka mednarodnega tima strokovnjakov na temo razvoja in upravljanja metropol ter pametnih mest.

Spoznanja, pridobljena na tej mobilnosti, in vzpostavljene povezave z uveljavljenimi mednarodnimi strokovnjaki so za DOBA Fakulteto zelo pomembne, predvsem za nadaljnji razvoj magistrskega programa online študija Menedžment pametnih mest.

Preberite več o Erasmus mobilnostih in vtisih študnetov in zaposlenih na DOBA Fakulteti.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli