Novice

Spremljajte naše novice
15. januar 2020

Podelili smo diplome 346 diplomantom generacije 2019

V soboto smo v Mariboru podelili diplome dvanajsti generaciji dodiplomskih programov, in sicer: 192 diplomantom iz Slovenije, 69 diplomantom iz Hrvaške in 14 diplomantom iz Srbije ter deveti generaciji magistrov, in sicer 43 magistrom iz Slovenije, 22 magistrom iz Hrvaške in 6 magistrom iz Srbije.

»V življenju je pomembno, da si zastavljamo cilje in da se odpravimo na pot za uresničitev le-teh. Že ljudska modrost pravi, da je razlika med uspešnim in neuspešnim človekom KORAK. In to tisti prvi, uspešni ga naredi, neuspešni pa ne. In vi, dragi diplomanti in diplomantke, magistri in magistrice - veliko vas je bilo - ste ta korak naredili in se polni pričakovanj vpisali na našo fakulteto. Vaš študij je bil poln izzivov, s katerimi ste se uspešno spoprijemali, večina izmed vas je zaposlenih, študirali ste ob družini in ob opravljanju poklica.

Dragi diplomanti, dragi magistri, danes zaključujete pomemben del vaše življenjske poti, vaš uspeh tudi naš uspeh in vi ste tisti, ki boste sliko o tem, kakšna je usposobljenost naših diplomantov in magistrov  ponesli v nacionalno in mednarodno okolje. Pa vendar si ne moremo delati utvar, da zaključek študija pomeni prenehati se učiti in izobraževati. Svet prihodnosti bo potreboval najsodobnejša menedžerska znanja, tudi za digitalno preobrazbo, ki je več kot samo trend, postaja nujni sestavni del konkurenčnosti poslovnih modelov podjetij. Znati se bomo morali  pravočasno prilagoditi novim pogojem poslovanja na vseh področjih.« Iz govora direktorice

Fotogalerija ↗ 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli