Novice

Spremljajte naše novice
20. januar 2021

Prehitite druge – vključite se v online študij že februarja

Samo na DOBA Fakulteti vam ponujamo, da se v online študij vključite že februarja in začnete študirati kar pol leta pred drugimi, in to z nižjimi stroški ter ugodnimi plačilnimi pogoji.

Ker gre za posebno ponudbo, pa je poleg ugodnih plačilnih pogojev omejena tudi izbira programov. Preberite podrobnosti in izkoristite to priložnost, ki vam jo letos ponujamo.

Vključitev poteka do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 15. 2. Udeležite se online informativnega dne in spoznajte Dobin model online študija. 

  • Popusti in ugodnosti: 180,00 EUR popusta za prijavo do 15. februarja, diplomanti DF 300,00 EUR pri vpisu v višjo stopnjo študija

Zakaj študirati na DOBA Fakulteti?

Online študij na DOBA Fakulteti je izjemno praktično naravnan, učitelji vas motivirajo, spodbujajo k razmišljanju, inovativnosti ter posledično k uspehu. Naše izkušnje kažejo, da kar 96 % študentov, ki se odločijo za nadaljevanje v e-študiju študij uspešno opravi v roku. In kar je zelo pomembno, predmeti in znanja, ki ste jih že opravili, se vam lahko priznajo.

Vključitev in priznavanje predmetov iz prejšnjih fakultet omogočamo vsem, ki ste študirali na fakulteti:

  1. ki ob zaključku študija zagotavljajo pridobitev primerljivih kompetenc in
  2. med katerimi se lahko po kriterijih za priznavanje prizna vsaj polovica obveznosti po Evropskem prenosnem kreditnem sistemu (v nadaljevanju: ECTS) iz prvega študijskega programa, ki se nanašajo na obvezne predmete drugega študijskega programa.

Postopek priznavanja

Postopek priznavanja vodi Komisija za študentske zadeve na DOBA Fakulteti na podlagi oddane vloge za vpis po Merilih za prehode. A še pred vlogo na Komisijo vam bomo z veseljem brezplačno svetovali. Na marko.babic@doba.si nam pošljite seznam vaših opravljenih predmetov in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaš zaključek študija.

Z nami do vašega cilja

Zagotavljamo vam izjemno zanimive, v prakso usmerjene programe, odlične učitelje iz prakse in obljubljamo vam, da vam bomo na vaši poti do uspeha stali ob strani.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli