Novice

Spremljajte naše novice
29. november 2019

Prenovljena revija DOBA Fakultete

Vabljeni k branju druge redne letošnje številke znanstveno-strokovne revije DOBA Fakultete Mednarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management (MIP=JIBM), ki prinaša deset strokovnih in znanstvenih člankov petnajstih avtorjev iz osmih držav. Naslednja številka bo tematska in bo v celoti namenjena 20. obletnici online študija na DOBA Fakulteti.

Fakultetna revija izhaja že enajsto leto, od letos na prenovljeni platformi odprtokodnega sistema za urejanje in objavljanje revij Open Journal System, ki so ga v okviru projekta Public Knowledge Project razvile univerze Britanska Kolumbija, Simon Fraser, Pittsburgh in Stanford v sodelovanju z drugimi partnerji. Ta platforma omogoča povsem avtomatiziran postopek oddaje prispevkov, njihove anonimne dvojne recenzije, urejanja ter publiciranja.

Revija MIP=JIBM izhaja s finančno podporo Javne agencije Republike Slovenije za raziskovalno dejavnost. Je prostodostopna znanstveno-strokovna revija za izmenjavo znanja in idej učiteljev, raziskovalcev, študentov in drugih strokovnjakov, ki so tako ali drugače povezani z DOBA Fakulteto. Ob izvirnih, preglednih, znanstvenih in strokovnih člankih revija objavlja tudi študije primerov. Uredništvo še posebej vabi študente DOBA Fakultete, da v okviru sodelovanja s svojimi mentorji pri zaključnih nalogah ponudijo rezultate svojih raziskav v objavo. 

Vabljeni k branju >>

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli