Novice

Nov izziv
28. junij 2018

Privlačno je postati magister

Dajte svoji karieri krila, uresničite svoje ambicije in se spoprimite z novimi izzivi! Izberite magistrski online študij na DOBA Fakulteti.

Kar štirje online magistrski programi DOBA Fakultete so zasnovani za višji in srednji vodstveni kader z vseh področij, saj zagotavljajo znanja, ki poudarjajo vodstvene sposobnosti in izostrijo poslovno žilico. Če boste izbrali magistrski e-študij na DOBA Fakulteti, boste izbrali:

  • KAKOVOST – Vsi programi so akreditirani in javnoveljavni, najvišjo kakovost izvedbe pa potrjujeta kar dve mednarodni akreditaciji online študija, ki ju imamo edini v Sloveniji.
  • SODOBNOST – Programi so po vsebini edinstveni v Sloveniji in popolnoma prilagojeni trendom in potrebam današnjega časa.
  • KONKURENČNOST – Dokazano je, da boste z magisterijem bolj konkurenčni in privlačni za višja, vodstvena in bolje plačana delovna mesta!
  • RAZVOJ KLJUČNIH KOMPETENC ZA ZASEDBO DELOVNIH MEST- Reševanje problemov, organizacijske sposobnosti, osredotočenost na stranke ter kritično in ustvarjalno razmišljanje so ključne kompetence, ki jih delodajalci pričakujejo od zaposlenih tako v svetovnem merilu kot tudi v Sloveniji.
  • PROFESORJI IZ PRAKSE, ki dobro poznajo razliko med knjigo in dejanskim življenjem. Vse naloge pripravijo tako, da boste razvijali svojo ustvarjalnost, kritično razmišljali in predvsem tako, da boste povezovali svoje delo s študijem in iskali rešitve za lastno delo.

Dajte svoji karieri krila, uresničite svoje ambicije in se spoprimite z novimi izzivi!

Prijava v treh korakih:

1. Izpolnite prijavni obrazec na spletni strani Ministrstva (v kolikor boste imeli težavo, izpolnite interni obrazec)
2. Priložite dokazila iz prijavnice
3. Vse skupaj pošljite na naslov fakultete: DOBA Fakulteta, Prešernova 1, 2000 Maribor

Vsem, ki boste oddali prijavo do 30. 6. bomo po e-pošti v začetku julija poslali nadaljnje napotke za ureditev in potrditev vpisa. S pravočasno oddano prijavo si boste samoplačniki tudi zagotovili popust pri prvem obroku v višini 162,00 EUR (diplomanti DF 262,00).

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli