Novice

Spremljajte naše novice
12. februar 2020

Na DOBA Fakulteti bomo februarja gostili priznane predavatelje, strokovnjake iz prakse

V današnjem hitro spreminjajočem se delovnem okolju in življenju so zelo pomembna znanja in informacije, ki jih lahko takoj uporabimo. Na DOBA Fakulteti izvajamo štiri dodiplomske programe, pri izvedbi katerih dajemo velik poudarek uporabnim znanjem. Pri tem so ključni visokošolski učitelji, ki predmete pripravijo tako, da imajo študenti priložnost in možnost delati na lastnih primerih iz svojega delovnega okolja in tako reševati poslovne izzive, analizirati študije primerov, pripravljati projekte in simulacije.

Na DOBA Fakulteti, ki se ponaša s sodobno online izvedbo študijskih programov in mednarodno akreditiranim online študijem, s katerim širimo dostopnost in fleksibilnost izobraževanja, krepimo uporabnost znanj tako, da v predmete vključujemo gostujoče predavatelje, strokovnjake iz prakse. Ti s študenti delijo svoje dragoceno znanje in izkušnje, katerim še posebej radi prisluhnejo.

V mesecu februarju bomo na fakulteti tako gostili:

  • Mag. Danila Burnača, direktorja Mariborskega vodovoda, ki bo študentom pri predmetu Odnosi z javnostmi in oglaševanje predstavil, kako komuniciranje prvega moža doprinese k odnosom z javnostmi podjetja.
  • Sašo Gerčar, slovensko influencerko, ki v zadnjih 11 letih aktivno deluje v dobrodelni organizaciji Rotary Zg. Brnik, kjer ima funkcijo klubskega mojstra. Podala bo koristne napotke za pripravo promocijskega videa.
  • Lidijo Rakuša, direktorico marketinga MERKUR trgovina d. o. o., ki bo študentom predstavila konkretne usmeritve, kako pripraviti najbolj učinkovit preplet oglaševanja v medijih.
  • Elviro Medved, vodjo službe za odnose z javnostmi v farmacevtski družbi Krka, d. d. in nekdanjo predsednico Slovenskega društva za odnose z javnostmi, ki bo študnetom predstavila aktivnosti Krke na področju odnosov z javnostmi in družbene odgovornosti ter vključenost Krke v okolje in vsebino poročila o družbeni odgovornosti kot sestavni del letnega poročila Krke, ki je bilo razglašeno za 'najporočilo' s strani Financ v letu 2018.
  • Hrvoje Bulešića, dolgoletnega urednik revije Sport v Jutarnjem listu. S svojimi bogatimi izkušnjami na področju medijskega poročanja o športnih dogodkih bo študentom pojasnil stališče medijske politike do obveščanja o dogodkih in jim odkril, katere so resnične potrebe medijev, tako iz vsebinskega kot časovnega stališča, ter vsega kar vpliva na odmev dogodkov, predvsem v tiskanih in online medijih.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli