Novice

Družbeni mediji v podjetjih
27. junij 2018

Projekt EnDigiCom na dobri poti

DOBA Fakulteta je partnerka v projektu EnDigiCom (Enhanced Digital Competencies for Business Usage) in za nami je uspešen projektni sestanek v Parizu.

S projektom EnDigiCom ugotavljamo pomanjkanje ustreznih kompetenc zaposlenih za uporabo družbenih medijev v malih in srednje velikih podjetjih. Splošni cilj projekta je nadaljnji razvoj poklicnega usposabljanja za organizacije, ki želijo svoje zaposlene usposobiti za obvladovanje vsakodnevnih izzivov, vključno s strokovno uporabo družbenih medijev.

V okviru projekta smo že uspešno izvedli raziskavo glede uporabe družbenih medijev, s pomočjo vključenih strokovnjakov pa trenutno pripravljamo model potrebnih kompetenc, ki bo prispeval k učinkovitemu usposabljanju za uporabo družbenih medijev v podjetjih. Sledi testiranje oblikovanega modela, ki bo potekalo v letu 2019.

Projektni sestanek v Parizu je potekal v produktivnem in kreativnem vzdušju, hkrati pa je bila to priložnost za zgoščen pregled vseh doslej opravljenih aktivnosti.

Projekt je del sheme Erasmus+, Strateška partnerstva.

Več o projektu:

https://www.ews-wien.at/endigicom/#tab-id-1

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske Unije. Vsebina komunikacije je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli