Novice

Spremljajte naše novice
11. september 2018

Projektni partnerji obiskali Maribor

DOBA Fakulteta je partnerka v projektu EnDigiCom (Enhanced Digital Competencies for Business Usage) in za nami je uspešen projektni sestanek v Mariboru. Gostili smo predstavnike vseh projektnih partnerjev iz Avstrije, Nemčije, Francije, Belgije in Slovenije.

S projektom EnDigiCom ugotavljamo pomanjkanje ustreznih kompetenc zaposlenih za uporabo družbenih medijev v malih in srednje velikih podjetjih. Splošni cilj projekta je nadaljnji razvoj poklicnega usposabljanja za organizacije, ki želijo svoje zaposlene usposobiti za obvladovanje vsakodnevnih izzivov, vključno s strokovno uporabo družbenih medijev.

Projektni sestanek v Mariboru je bil namenjen izboru kompetenc, ki jih potrebujejo zaposleni v podjetjih, ki uporabljajo družbena omrežja. Izbor kompetenc je nastal na podlagi raziskave in mnenj strokovnjakov, iz njih pa smo oblikovali model, ki ga bomo preskusili na usposabljanju v januarju 2019, ki bo prav tako v Mariboru.

Foto utrinki >>

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske Unije. Vsebina komunikacije je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli