Novice

Mednarodni projekt
30. januar 2018

Projektni sestanek v Hamburgu

DOBA Fakulteta je vključena v mednarodni projekt, ki raziskuje ustreznost kompetenc zaposlenih za uporabo družbenih medijev v malih in srednje velikih podjetjih.

Splošni cilj projekta EnDigiCom je nadaljnji razvoj poklicnega usposabljanja za organizacije, ki želijo svoje zaposlene usposobiti za obvladovanje vsakodnevnih izzivov, vključno s strokovno uporabo družbenih medijev.

V ponedeljek, 29. 1. 2018, je v Hamburgu, na EBC Hochschule potekal sestanek vseh vključenih projektnih partnerjev, ki sta se ga udeležili tudi predstavnici DOBA fakultete. Na sestanku smo med drugim pregledali vmesne rezultate raziskave, s katero želimo pridobiti vpogled v stanje uporabe družbenih medijev v petih evropskih državah: v Avstriji, Belgiji, Franciji, Nemčiji in Sloveniji. K sodelovanju v raziskavi vabimo tudi vas: izpolnjevanje vprašalnika, ki je dostopen na tej povezavi, vam bo vzelo manj kot 10 minut.

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske Unije. Vsebina komunikacije je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli