Novice

Spremljajte naše novice
30. april 2024

Projektni sestanek VR4Skills na DOBA Fakulteti

Minuli teden je DOBA Fakulteta gostila mednarodne partnerje v sklopu projekta VR4Skills – Comprehensive Training Framework for Leaders of Internationalization enhanced by Virtual Reality (VR) in a post-pandemic era. Projektnega sestanka so se udeležili predstavniki iz WSB University (Poljska), İstanbul Aydin University (Turčija), UC Leuven-Limburg (Belgija), Avans University of Applied Science (Nizozemska) ter Mreže Businet. Na sestanku smo skupaj pregledali napredek projekta Erasmus KA2 VR4Skills ter aktivnosti, ki jih v sklopu projekta še moramo izvesti.

Med sestankom smo načrtovali 'multiplier,' dogodke ki jih bomo izvedli v prihodnosti in preučili ocene ter povratne informacije o pilotnih usposabljanjih, ki smo jih že izvedli. Poleg tega smo se posvetili ključnim zadevam za implementacijo VR okolja za usposabljanje, vključno s pregledom VR scenarijev, ki jih bomo uporabili v ta namen.

Srečanje je bilo izjemno produktivno, saj smo skupaj postavili jasne smernice za nadaljnje korake v projektu. Sodelovanje in izmenjava idej med partnerji so ključni dejavniki za uspeh VR4Skills projekta, ki si prizadeva za oblikovanje inovativnega okvira usposabljanja razvoj kompetenc zaposlenega nepedagoškega osebja v visokošolskih ustanovah po Evropi.

V prihodnjih mesecih bomo nadaljevali s projektnimi aktivnostmi ter se veselimo nadaljnje krepljenja sodelovanja in izmenjave znanja med partnerji projekta VR4Skills.

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli