Novice

Spremljajte naše novice
06. november 2023

Sodelovanje z Lumar IG: Menedžment dogodkov v praksi

Septembra in oktobra je na DOBA Fakulteti pod vodstvom višje predavateljice mag. Natalie Cvikl Postružnik potekal predmet Menedžment dogodkov. V okviru predmeta so študentje pripravljali aplikativno nalogo za podjetje Lumar IG. Poudarek naloge je bil na upravljanju korporativnih sponzorstev. Študentje so podali konkretne predloge tako z vidika sponzoriranja potencialnih kulturnih, umetniških, športnih in izobraževalnih institucij kot tudi z vidika posameznikov.

Študentje uspešno pripravili predloge za Lumar IG 
Ob tem so dodatno osvetlili še področje korporativnega komuniciranja in sodelovanja z vplivneži ter uporabo drugih, učinkovitih orodij za dvig prepoznavnosti blagovne znamke ter doseganja ciljev. Študentje so posebno pozornost posvetili ujemanju vrednot podjetja Lumar IG, ki jih simbolizira akronim T.I.S.T.O (trajnost, inovativnost, strast, timsko delo in odgovornost). Kar trije timi so prepričali žirijo podjetja Lumar IG, ki bodo prejeli tudi nagrado, povezano s sponzorstvi podjetja, za katerega so reševali komunikacijski problem. 

Lumar IG zadovoljen s sodelovanjem
»K sodelovanju smo pristopili, ker se nam zdi zelo pomembno povezovanje in prenos znanja med gospodarstvom in izobraževalnimi ustanovami. Na eni strani prinesemo aktualne primere iz prakse, po drugi pa od študentov dobimo veliko zanimivih in svežih idej, drugačnih pogledov, ki nam lahko pomagajo pri iskanju rešitev za trenutne projekte ali služijo kot zamisel za kaj novega. Z rezultati pripravljenih nalog smo zadovoljni in bomo tudi v prihodnje z veseljem sodelovali pri podobnih pobudah,« je povedal Boštjan Kralj, vodja tržnega komuniciranja Lumar IG, vodja žirije.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli