Novice

Spremljajte naše novice
03. junij 2022

Projekt Working across borders nominiran za nagrado David Gillinghama

DOBA Fakulteta že tretje leto s svojimi dodiplomskimi in podiplomskimi študenti ter profesorji sodeluje v mednarodnem projektu virtualne mobilnosti Working across borders (WAB 2020, 2021, 2022), v katerem študenti iz vsega sveta ob pomoči mentorjev rešujejo izzive trajnostnega razvoja za znana globalna podjetja (7th Generation, ZDA; GARCIA, Nizozemska).

Z veseljem sporočamo, da je bil projekt Working Across Borders nominiran za nagrado Davida Gillinghama za odličnost v mednarodnem poslovnem izobraževanju 2022, ki jo podeljuje NIBS (Network of international business schools - Mreža mednarodnih poslovnih šol). To nominacijo smo prejeli, ker je Working Across Borders edinstven projekt COIL, ki letno združuje veliko število študentov, visokošolskih zavodov in podjetij v svetovalnem projektu o trajnostnem poslovanju.

Z več kot 600 udeleženci na leto iz več kot 15 držav in 5  celin smo prepričani, da ta 12-tedenski projekt vsem vpletenim ponuja izjemno izkušnjo mednarodnega, medkulturnega sodelovanja v mednarodnih timih (brez potovanja). Poleg tega osredotočenost na cilje trajnostnega razvoja ZN in trajnostno poslovanje, ki je jedro tega projekta, pomaga pri ozaveščanju o trajnostnih izzivih, s katerimi se vsi soočamo. Končno, Working Across Borders omogoča tudi popolno okolje za iskanje prijateljev po vsem svetu in ohranjanje stika z ljudmi iz različnih kultur in okolij.

Predstavnika UCLL (University College Leuven Limburg), vodilnega partnerja v projektu, iz Belgije, Sven Cerulus in Mario De Wolf, bosta projekt predstavila čez par tednov v Budimpešti na Madžarskem. Stiskamo pesti za uspešno nominacijo!

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli