Novice

Spremljajte naše novice
03. junij 2020

Štirje letni časi solidarnosti: pomlad 2020

Na DOBI v sklopu družbene odgovornosti izvajamo projekt »Štirje letni časi solidarnosti«, ki zajema več dobrodelnih aktivnosti. V maju smo izvedli aktivnosti v sodelovanju z Društvom center za pomoč mladim.

Doživljajskemu igrišču Društva Center za pomoč mladim smo podarili les in mivko za prenovo njihovega velikega peskovnika.

Ekipa Doživljajskega igrišča nam sporoča:

»V peskovniku se vse začne!
Še v plenicah in ravno, ko že znaš plazit in sedet, mogoče celo hodit in cepetat, se znajdeš v mehkem objemu mivke v peskovniku. Tam so tudi predmeti raznih barv in oblik. Tudi zanimiva bitja, z malimi rokami in nogami, ki jih prav tako zanimajo pisani predmeti. Radovednost te žene, da potipaš vse in vsakogar, ki je na dosegu tvoje roke. Učiš se vsako sekundo, o sebi, o drugih, o življenju, o tem kako se borit za svojo igračo, o tem, da kamenčki niso dobrega okusa, o tem kako prepričat starše, da ravno sedaj pa res ne bi šli domov … vse se začne v peskovniku.

DOBA Fakulteta nas je v času karantene podprla z donacijo in omogočila prenovo dotrajanega peskovnika. Naše najmlajše je v torek, 2. 6., ko smo po epidemiji zopet odprli igrišče za obiskovalce, pričakal čisto novi, najlepši in največji peskovnik daleč naokrog! 2.000 kilogramov mivke čaka na male kobacaje, da se pridejo učit življenja.

Srčna hvala sodelavcem DOBA Fakultete za podarjeno neskončno veselje! In čestitke ob vašem 30. rojstnem dnevu! Vse najboljše!«

 

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli