Novice

Spremljajte naše novice
02. junij 2020

Študenti DOBA Fakultete že drugič sodelovali z Istrskimi toplicami

V okviru izvedbe predmeta Oglaševalske akcije je DOBA Fakulteta že drugič sodelovala z Istrskimi toplicami. Tokrat so študenti in študentke pod vodstvom nosilke predmeta dr. Mateje Mahnič pripravili kreativno strategijo na temo Občutite Istrske toplice.

Brief za kreativno oglaševalsko akcijo je podala direktorica marketinga Istrskih toplic. Študente je navdušila s svojim entuziastičnim webinarjem.

Izmed vseh nalog, ki so jih pripravili študenti, je komisija Istrskih toplic izbrala najboljše tri. Članom zmagovalni timov in njihovim mentoricam so bile podeljene tudi nagrade, in sicer karte za kopanje in savnanje v Istrskih toplicah. 

Izbor najboljših nalog je ga. Martina utemeljila takole:
»Vsak od nagrajenih timov je izrisal svojo drugačno persono, ki pa vse odlično priličijo potencialnim gostom Istrskih toplic. Posebej me je navdušilo, da je imel vsak tim svoj pogled na smer razvoja Istrskih toplic, a je hkrati prepoznal zdravilnost vode kot primarni vzrok obiska destinacije, pri tem pa je ponudil še dodatne vsebine za družine z otroki in za poslovne goste, ki si želijo mir in relaksacijo. Vse najboljše seminarske naloge bom poslala lastniku Istrskih toplic na vpogled, tako da se bo seznanil s tem, kako naše toplice doživljajo »outsiderji«, ki naše destinacije še ne poznajo, ter se seznanil s tem, kateri so njihovi predlogi za izboljšanje našega resorta.«

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli