Novice

Spremljajte naše novice
29. november 2019

Študenti DOBA Fakultete so za podjetje Mlekarna Celeia, d. o. o., raziskovali percepcijo potrošnikov

Sodelovanje in povezovanje s podjetji in organizacijami je na DOBA Fakulteti stalna praksa. Študenti online študija za podjetja in organizacije, s katerimi ima fakultete v ta namen sklenjene sporazume, pripravljajo številne projektne naloge, poslovne načrte, razvijajo projektne ideje in na ta način pridobivajo zelo pomembna praktična znanja.

Novembra je DOBA Fakulteta sklenila dogovor o sodelovanju s podjetjem Mlekarna Celeia. Namreč, študenti dodiplomskega programa Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi so pri predmetu Obnašanje strank, pod mentorstvom nosilke predmeta dr. Tine Vukasović, pripravili aplikativno nalogo, v okviru katere so raziskovali percepcijo potrošnikov do izdelka SENENI SIR, Mlekarne Celeia.

Rezultati raziskave so bile posredovani predstavnici podjetja Mlekarna Celeia, ge. Zajc Aleksandri. Omenjeni izdelek je v fazi razvoja, zato bodo ugotovitve raziskave, ki so jo pripravili študenti, podjetju koristile pri nadaljnjih razvojno-marketinških aktivnostih in ugotovitvah.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli