Novice

Spremljajte naše novice
24. maj 2019

Študenti online študija pripravljajo fundraising projekt za Zavetišče Horjul

Študenti online študija Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi pri predmetu Kreativno sporočanje, ki se pravkar izvaja, na primeru Zavetišča Horjul pripravljajo fundraising projekt.

V ta namen je pri izvedbi predmeta sodelovala tudi diplomantka programa Menedžment v sociali in izobraževanju in vodja Zavetišča Horjul Polona Samec, ki je 23. 5. 2019 v okviru gostujočega predavanja bodočim diplomantom marketinga predstavila izhodišča in druge potrebne podatke za pripravo projekta.

O gostujoči predavateljici
Da bo vsem malo lažje, naj povem, da sem tudi sama študentka Doba Fakultete na 1. letniku magistrskega študija, smer Inovativni menedžment v sociali in izobraževanju. Zavetišče Horjul sem ustanovila leta 2005, pred tem pa aktivno delovala v Društvu za zaščito živali Ljubljana, katerega član sem tudi sedaj. Skupaj z Upravo za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin smo leta 1999 »na noge« postavili Zakon o zaščiti živali, sama sem se izobraževala tudi v tujini, predvsem na Nizozemskem (odličen zgled in dobra praksa pri obvladovanju zapuščenih živali) in v Angliji (povsem drugačen pristop k reševanju problematike kot pri nas).

Na DOBA Fakulteti gostujoče predavanje Polone Samec

Sodelovanje in povezovanje s podjetji in organizacijami je na naši fakulteti stalna praksa. Študenti za podjetja/organizacije, s katerimi ima fakultete v ta namen sklenjene sporazume, pripravljajo številne projektne naloge, poslovne načrte, razvijajo projektne ideje in na ta način pridobivajo praktična znanja.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli