Novice

Spremljajte naše novice
29. maj 2018

Študentje pripravljali projekt za Zavetišče Ljubljana

Študentje e-študija so pri predmetu Kreativno sporočanje pripravljali poslovni fundraising projekt za Zavetišče Ljubljana.

“Kaj še čakaš? Gremo!”

je naslov zmagovalne timske naloge tretjega tedna izvedbe predmeta Kreativno sporočanje. Napisali so jo študenti Miha Žnidar, Marjana Šinigoj, Katarina Trstenjak, Jasmina Urankar Češnjevar, Peter Velkavrh in Klara Zupančič, mentorirala je Tamara Repič.

“Kako je Simona našla tri mačke in ljubezen” pa je naslov zmagovalne timske naloge drugega tedna, ki so jo zasnovali Boštjan Amon, Ana Bajuk, Marjetka Biderman,Božena Blanuša, Ines Bosnić in Ana Marija Bura, mentorirala je Valerija Gašparič. 

Tokratni sponzor Kreativnega sporočanja je bilo Zavetišče Ljubljana, namen pa kreativno pripraviti in oglaševati fund raising projekt za to največjo institucijo za oskrbo zapuščenih domačih hišnih živali.

Vodja Zavetišča Ljubljana Marko Oman dr. vet. med., ki je od mnogih odličnih nalog izbral dve zmagovalni, je izrazil navdušenje nad sodelovanjem:

Z veseljem sem prebral vse naloge, ki kar kipijo od idej. Študentje so zajeli vse starosti, vse ciljne skupine in cilje prilagodili izbrani skupini. Čutiti je veliko mero entuziazma in pozitivne volje, kar me ne samo veseli, celo navdušuje. Počaščen sem, da študentje ocenjujejo naše delo tako plemenito

Naloge so odlična povratna informacija. Z njihovo pomočjo ugotavljam, kako nas javnost dojema, kako razmišlja in kaj se jim najbolj vtisne v spomin. Moram priznati, da so se študentje potrudili in tudi sam sem izvedel kaj novega. Res hvala za te dragocene informacije.

Tudi študenti so bili navdušeni. Klara Zupančič, ki se je skupaj s svojima kolegicama Katarino Trstenjak in Jasmino Urankar Češnjevar udeležila vodenega ogleda zavetišča kot nagrado za sijajno delo, se je zahvalila:

Naj se ob tej priložnosti še enkrat nositeljici in g. Omanu zahvalim za možnost obiska Zavetišča Ljubljana in za sodelovanje pri izjemno zanimivem predmetu in projektu. 

Pri predmetu Kreativno sporočanje smo pripravljali poslovni fundraising projekt za Zavetišče Ljubljana. Šest članov tima je delilo isto željo, za Zavetišče, ki nesebično skrbi za male domače živali, pripraviti kar najbolj zanimiv projekt za zbiranje sredstev. V okviru predmeta smo imeli v timu priložnost obiskati zavetišče, ki smo ga tri članice tima obiskale prvič. Vodja zavetišča, g. Marko Oman nas je zelo lepo sprejel in si vzel čas, da nam je razkazal vse prostore in predstavil živali, ki imajo tam trenutno svoj dom in njihove zgodbe. Zahvaljujemo se g. Omanu za prijetno in poučno druženje in želimo čim bolj uspešno delovanje Zavetišča tudi v prihodnje.

Nosilka predmeta Kreativno sporočanje dr. Mateja Mahnič meni, da je sodelovanje s pokrovitelji nujen del izobraževalnega procesa, saj dviguje raven motiviranosti in angažiranosti študentov. Teorija se tako prepleta s praktičnimi znanji, na koncu pa vedno sledi še  nagrada za zmagovalne time.

Študentje DOBA Fakultete pripravljali projekt za Zavetišče Ljubljana

Na fotografiji: študentke Klara Zupančič, Katarina Trstenjak in Jasmina Urankar Češnjevar z vodjo Zavetišča Markom Omanom.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli