Novice

Spremljajte naše novice
12. marec 2021

Študentka DOBA Fakultete uspešno končala Erasmus prakso na Malti

Študentka DOBA Fakultete Marinka Kurtin lahko danes potrdi, da je Erasmus mobilnost edinstvena mednarodna izkušnja, ki bogati znanja in kompetence vseh vključenih in študentom odpre vrata v svet.

Med prakso se je naučila ogromno novega 

»V času prakse sem začela spoznavati in uporabljati programe iz Adobe Creative Clouda, npr. InDesign, Premiere, Ilustrator in Photoshop, urejali smo tudi spletno stran z Wordpress sistemom. V sklopu prakse smo imeli tudi različne delavnice o tem, kako pisati za PR, imeli smo tudi uvod v analitiko in SEO. Žal pa se je moj čas prakse iztekel pred bolj umirjenim obdobjem v pisarni, ko bi lahko še znanje nadgrajevala. 

Večino časa moje prakse smo bili kar zaposleni s projektom oz. festivalom Science in the City, ki je vedno do zdaj potekal na ulicah Vallette. Leto 2020 je seveda zahtevalo drugače in smo na koncu festival izpeljali v digitalni obliki. Zbrali smo organizacije, ki so sodelovale in skupaj z njimi ustvarili vsebine, ki smo jih predvajali v živo 3 dni iz studia, nekatere aktivnosti pa so potekale prav v studiu. Pri celotni organizaciji smo morali paziti tudi na predpise za preprečevanje širjenja virusa. Med samim potekom festivala smo vsi bili zadolženi za nekaj, tako da je vse potekalo po planu in so si nastopajoči sledili po vrsti.«

Vas zanima več? Preberite >>

            

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli