Novice

Spremljajte naše novice
21. junij 2018

Uspešen zaključek 10. virtualne poletne šole

Kar 86 udeležencev iz 31 različnih držav od Portugalske, Rusije, Slonokoščene obale, do Združenih Arabskih Emiratov in Avstralije se je udeležilo letošnje poletne šole.

Desetdnevna udeležba je udeležencem omogočila poglobljen vpogled v medkulturno komuniciranje, tako skozi online predavanja kot tudi naloge, ki so jih morali narediti tokom predmeta Cross Cultural Communication. V sklopu gostujočega predavanja so imeli možnost prisluhniti strokovnjakinji medkulturnega menedžmenta, dr. Svitlani Buko, ki jih je navdušila s tematiko razvoja medkulturnih kompetenc, podkrepljenih z njenimi osebnimi izkušnjami iz dela v različnih držav po svetu.

 

»To je bila moja prva izkušnja s poletno šolo, vendar moram poudariti, da je bila ena izmed boljših odločitev, ki sem jih kdaj sprejela. Najbolj me je navdušilo to, da mi je sodelovanje omogočilo boljše razumevanje drugih kultur in uvidenje, kako različne so si med seboj lahko pa čeprav so si geografsko tako blizu.« Cláudia Peças, udeleženka poletne šole iz Portugalske

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli