Novice

Spremljajte naše novice
06. julij 2021

Uspešen zaključek študijskega leta 2020/2021

Kar 93 % študentov je v anketah ob zaključku študijskega leta 2020/2021 odgovorilo, da je izvedba programa izpolnila njihova pričakovanja.

Študenti DOBA Fakultete so ob zaključku študijskega leta ocenjevali posamezne elemente izvajanja študija v študijskem letu 2020/2021. Na 7-stopenjski lestvici so najvišje ocenili sodelovanje s sodelavci v tehnični podpori, sodelovanje z delavci v referatu za študentske zadeve in sodelovanje z akademsko svetovalko oz. vodjo programov.

Ob tem so tudi zapisali:

Navdušilo me je, da so zaposleni na fakulteti tako prijazni, hitri in ustrežljivi. Vedno so pripravljeni pomagati, tako akademska svetovalka, kot referat in tehnični sodelavci. Prav tako pa, kot sem že omenila, odlični profesorji in on-line mentorji.

Komunikacija s profesorji, mentorji, sošolci itd. je potekala brez motenj - odgovore sem prejemala izredno hitro, ravno tako nisem imela nobenih tehničnih težav na področju komunikacije. 

Predvsem bi rad izpostavil najbolj očitno. V teh kriznih časih epidemije se je izkazal dodelan online sistem študija na vaši fakulteti, kjer na popolnoma nobenem koraku ni bilo zaznati kakršnihkoli omejitev ali ovir. Čestitam.

Najbolj me je navdušilo to, da so se v corona času vsi pričeli posluževati online študija, učenja na daljavo, nam pa je tak način bil povsem normalen, v bistvu se nam ni spremenilo praktično nič kot nekaterim, ki se jim je življenje čez noč obrnili na glavo.

Praktična uporabnost predavanih vsebin je največja odlika vseh predmetov, pri katerih sem imel priložnost sodelovati. Poleg tega bi posebej poudaril vrhunsko delo vseh strokovnih sodelavcev oziroma sodelavcev izven študijskih vsebin. Odzivnost in obveščanje, predvsem pa posluh za morebitne težave sta zares na najvišjem nivoju.

Predvsem me je na splošno sam študij v zadnjem letu navdušil z zanimivimi vsebinami, nalogami in tudi praktično naravnanostjo študija.

Tako kot lani me izredno navdušuje vaše sodelovanje z nami, študenti. Imam občutek, da nismo samo številke in se za vsakega potrudite in nas opozarjate na naše roke in pozabljene prijave.

Všeč mi je, da naloge pri predmetih veliko temeljijo na praktičnih primerih in podajanju rešitev o določeni temi. Študenti se sami izrazimo, izmenjujemo mnenja v timu in to je velika prednost za delovno kariero, saj s trem pridobimo samozavest in strokovno znanje.

Vsekakor je praktična naravnanost študija na DOBI in na splošno online študij tista vitalna prednost, ki me je pritegnila k študiju. Letos zaključujem in sem navdušen nad potekom študija. Ko ugotavljam, kako so se na osnovnih, srednjih in drugih ustanovah lovili med epidemijo, da bi sploh vzpostavili neki delujoč sistem online študija, je DOBA tu v veliki prednosti. Skratka pohvale.

Hvala, DOBA Fakulteti, za super 5 let, kjer sem pridobil diplomsko in (upam, da kmalu) magistrsko izobrazbo. Način študija, ljudje, profesorji, mentorji in celoten sistem so super!

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli