Novice

Spremljajte naše novice
11. oktober 2022

Uvodni tedni in priprava na študij

V novem študijskem letu bo na DOBA Fakulteti študiralo kar 1740 študentov v dodiplomskih, magistrskih in v doktorskem programu. Število študentov nas uvršča na četrto mesto po številu študentov visokošolskih ustanov v Sloveniji: za Univerzo v Ljubljani, Univerzo v Mariboru in Univerzo na Primorskem.

Danes študenti začenjajo študijsko leto z uvodnimi dnevi in uvodnim tednom, kjer se bodo med seboj spoznali, seznanili s pravili in načinom online študija ter usvojili uporabo virtualnega učnega okolja. Šele po temeljiti uvodni pripravi na študij se bodo vključili v prvi predmet. Na uvodnih dneh bodo spoznali tudi svojega osebnega akademskega svetovalca, ki jih bo spremljal od začetka študija do diplomiranja.

Študij na DOBA Fakulteti poteka v celoti online, a hkrati s številnimi socialnimi interakcijami in interaktivnostmi. Ključ do uspeha študentov pri online študiju so prav celostna podpora in inovativni pedagoški pristopi. Za nemoten potek izvajanja pedagoškega procesa skrbijo poleg učiteljev tudi online mentorji, vodje programov, akademski svetovalci in tehnična podpora, ki so študentom na voljo po principu 24/7.

Skupaj s sodelavci fakultete, študenti, visokošolskimi učitelji in online mentorji uresničujemo našo vizijo fakulteta, ki vidi dlje ter soustvarjamo odlično in prepoznavno visokošolsko ustanovo.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli