Novice

Spremljajte naše novice
20. oktober 2023

Working Across Borders: mednarodna virtualna mobilnost in izzivi za podjetje Barry Callebaut

Zelo smo zadovoljni in ponosni, da smo že četrto leto zapored del projekta mednarodne virtualne mobilnosti 'Working Across Borders' (WAB 2023), kjer sodelujemo s partnerji iz devetih držav: Belgije, Nizozemske, Finske, Južne Afrike, Ekvadorja, Indonezije, ZDA, Kanade in, seveda, Slovenije. V tem zelo zanimivem dvomesečnem projektu se je združilo več kot 600 študentov iz sodelujočih izobraževalnih institucij.

Deset študentov s Fakultete DOBA je opravilo test in se uvrstilo v mednarodne ekipe, ki bodo oblikovale trajnostne poslovne rešitve za svetovno priznano podjetje Barry Callebaut, vodilnega proizvajalca vrhunskih čokolad in kakavovih izdelkov. Po uspešnem zaključku projekta bodo študenti pridobili priložnost, da svoje dosežke uveljavijo kot del svojih ocen v izbranih predmetih tako na dodiplomskem kot tudi podiplomskem študiju.

Globalni začetek projekta (»global kick-off«) nam je prikazal, kako globalno učenje postavlja nove standarde. Dogodek, ki se ga je v živo udeležilo več kot 500 študentov, profesorjev in mentorjev, je potekal 10. oktobra in ga je vodila ekipa iz Durham College v Kanadi ter Binus University v Indoneziji. To je bila priložnost, kjer smo vsi skupaj spoznali, kako meje ne morejo ustaviti želje po učenju in sodelovanju. Skupaj smo stopili v svet '2. generacije čokolad' ter bomo premikali meje znanja in inovacij.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli