Novice

Spremljajte naše novice
20. januar 2020

Začetek online micro master programa Entrepreneurship Ecosystem and innovation strategies

20. januarja 2020 se začenja izvedba online micro master programa Entrepreneurship Ecosystem and innovation strategies v okviru Erasmus+ mednarodnega projekta Master@home, v katerem sodelujejo DOBA Fakulteta, Fakulteta za komunikacije na Univerzi v Istanbulu, Inštitut za komunikacijske študije iz Skopja in Univerza Vytautas Magnus, Oddelek za javne komunikacije iz Kaunasa.

Od 120 študentov iz vseh držav partneric se jih kar 36 udeležuje v sklopu DOBA Fakultete – diplomantov DF in drugih visokošolskih institucij, mag. študentov, podjetnikov in podjetnikov začetnikov iz Slovenije, Srbije, Hrvaške in BiH.

Udeleženci bodo skozi tri predmete pridobili in utrdili znanja s področja komuniciranja v mednarodnem poslovnem okolju, inovacij in inovativnih poslovnih strategij, podjetniškega uma v misli in dejanju. Delali bodo tudi na izzivu (capstone projekt) priprave načrta in razvoja strategij za rast podjetja. V programu, ki bo potekal v celoti online in v angleškem jeziku, bodo udeleženci delali na različnih izzivih v mednarodnih timih, kar bo prispevalo k razvoju njihovih mednarodnih kulturnih kompetenc.

Program se bo zaključil 28. junija 2020. Uspešno zaključen program je ovrednoten z 20 ECTS.


     

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli